Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 45, Πάτρα 262 21

Η Ασφάλεια


 Σήμερα η ασφάλεια των ανθρώπων, των οικογενειών, των καταστήματων, των επιχειρήσεων , των Οργανισμών, των εκδηλώσεων, των αθλητικών συναντήσεων κ.λπ. κρίνεται όχι μόνο χρήσιμη αλλά και λίαν απαραίτητη.   

Ο τίτλος  << του χρήσιμου και απαραίτητου >>  πρέπει να διεκδικείται από όλους τους επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλειας, είτε πρόκειται για inhousesecurity είτε για ιδιωτική επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.).   Όχι  προσπαθώντας να πείσουν για το πώς μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες  και προιόντα με λιγότερο κόστος, αλλά αναδεικνύοντας την επαγγελματική τους ικανότητα.  

Το  << Security >> δεν είναι απλό << προιόν >> και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται από κανένα με απλότητα.Δεν είναι  << Smartphones >> , δεν είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δεν είναι κινητά. Δεν είναι δηλαδή ένα  << προιόν >> ευρείας κατανάλωσης, υπο την έννοια ότι δεν μπορεί να αξιολογηθεί από το  <<ευρύ κοινό >> .

Το   << Security >> ως διαδικασία, αφορά κυρίος επαγγελματίες που πρέπει  να διαθέτουν την απαιτούμενη αξιοπιστία, η οποία να βασίζεται σε γνώσεις, εμπειρίες, έρευνες και ενημέρωση. Πάνω απ’ όλα όμως, στην υιοθέτηση μίας σωστής νοοτροπίας απέναντιστο ευρύ κοινό που δεν πρέπει να το βλέπουμε ως << πελάτη >>και πηγή εσόδων, αλλά ως ανθρώπους που μας εμπιστέυονται την ανεκτίμητη ασφάλεια της ζωής τους και της περιουσίας τους.

Copyright © Yiannis Panagiotopoulos