Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 45, Πάτρα 262 21

ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ – ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ


Η φύλαξη εγκαταστάσεων, διαφόρων καταστημάτων, πολυκαταστημάτων, ανοικτών χώρων, εργοστασίων, αεροδρομίων, λιμένων, οικιών, πολυκατοικιών κ.λπ., απαιτεί την πραγματοποίηση και πεζών περιπολιών οι οποίες με τη συνεχή περιπολία του φύλακα/φυλάκων, ενισχύει την εικόνα της αποτροπής, επιβλέποντας από κοντά τα πιθανά τρωτά σημεία παραβίασης της εγκατάστασης. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει όποιο αριθμό περιπολιών επιθυμεί από ένα ή δύο άτομα, πόσες φορές θα διέλθουν και αν θα συνδυαστεί με εποχούμενη περιπολία.

Όλες οι περιπολίες γνωστοποιούν τη διέλευσή τους σε καθορισμένα σημεία ελέγχου με ηλεκτρονικό αναγνώστη. Οι παρουσίες τους και οι περιπολίες καταγράφονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή της εταιρείας μας, η οποία με email το αποστέλλει στον πελάτη.

Απαραίτητα εφόδια περιπόλου: αλεξίσφαιρο, ενδυμασία αναλόγως των καιρικών συνθηκών, ασύρματος για άμεση επικοινωνία, κινητό τηλέφωνο, ισχυρός φακός, σημειωματάριο, στυλό, έγγραφες οδηγίες, χάρτης περιοχής, σημείωση τηλεφώνων ανάγκης, μηχάνημα χτυπημάτων παρουσίας (ηλεκτρονικός αναγνώστης) σε συγκεκριμένα σημεία, (αντί ειδικού μηχανήματος, θα χρησιμοποιεί το κινητό με ειδική κάρτα), βιβλίο ή δελτίο συμβάντων.

Τα περιπολικά μας καλύπτουν σε 24ωρη βάση την περιοχή σας. Κλήση απευθείας στα περιπολικά ή στο κέντρο λήξης σημάτων, εξασφαλίζει την επέμβασή τους.

Σε πελάτες μας, που μας έχουν δώσει ειδική άδεια, μπορούν οι εποχούμενες περιπολίες μας να εισέρχονται στον περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης (εφόσον δεν υπάρχουν στατικοί φύλακες) ενεργώντας περιπολία και έλεγχο τρωτότητας.

Τονίζουμε ότι αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα οι άριστες δημόσιες σχέσεις με τις αρχές (Αστυνομία – Πυροσβεστική – Δήμος) στις περιοχές που εκτελούμε φυλάξεις.

Στόχος μας είναι το προσωπικό που καλύπτει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, να προσαρμόζεται άμεσα στις ανάγκες ασφαλείας που απαιτούνται στην κάθε περίπτωση. Επειδή πιθανών να μεταβάλλονται από περιοχή σε περιοχή, επεμβαίνουμε με ταχύρυθμα σεμινάρια, εξασφαλίζοντας άμεση προσαρμογή στο περιβάλλον και των επιπέδων ασφαλείας ξεχωριστά για κάθε αποστολή.

Η αξιολόγηση του προσωπικού μας γίνεται συνεχώς από την εταιρεία μας και τον πελάτη μας τόσο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους όσο και εκτός αυτής.

Ειδικότερα, ελέγχεται και επιβεβαιώνεται διαρκώς η συμπεριφορά τους προς τους πελάτες μας, η εμφάνισή τους (στολή, υποδήματα, καθαριότητα, ξύρισμα), η τιμιότητά τους, η εχεμύθεια, η μεθοδικότητα στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και η αξιοπιστία τους.

Η απόδοση του προσωπικού μας παρακολουθείται καθημερινά απ’ όλη την ιεραρχία της εταιρείας μας.

Copyright © Yiannis Panagiotopoulos