Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 45, Πάτρα 262 21

Φιλοσοφία


Η φύλαξη και η ασφάλεια δεν είναι απλά μια δουλειά, δεν είναι μια οποιαδήποτε υπηρεσία.

Είναι μια αποστολή με ιδιαίτερη σημασία και σε αυτή την αποστολή η Guard one security MON. Ι.Κ.Ε. είναι απόλυτα αφοσιωμένη με στόχο να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες και τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες με σεβασμό στον άνθρωπο, τους κόπους του και την περιουσία του.
Με αυτή την φιλοσοφία ξεκίνησε η Guard one security MON. Ι.Κ.Ε. και με αυτή τη φιλοσοφία συνεχίζει δυναμικά στο μέλλον, κάνοντάς την καθημερινά πράξη, αντιμετωπίζοντας τη φύλαξη υπεύθυνα για όλους.

Και συνεχίζει με μοναδικές παροχές που μόνο η Guard one security MON. Ι.Κ.Ε. μπορεί να εξασφαλίσει… ακόμα και για τεχνικές εταιρείες /συνεργάτες:

  • Πρόσβαση του συνεργάτη/εγκαταστάτη μέσω του site στο κέντρο λήψης σημάτων της και ταυτόχρονη παρακολούθηση σημάτων των δικών του συνδρομητών .
  • Δυνατότητα ελέγχου εξόφλησης ή μη των συνδρομών. *Δυνατότητα ελέγχου λήξης των Συμβάσεων .
  • Δυνατότητα ενημέρωσης του κάθε συνεργάτη ( εγκαταστάτρια εταιρεία) για το Service πελατών.
  • Δυνατότητα είσπραξης και απόδοσης χρημάτων στις συνεργαζόμενες εγκαταστάτριες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας.

Και όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τις αρχές της αμοιβαιότητας στο πλαίσιο μιας άριστης και εποικοδομητικής συνεργασίας που εκτός από τον πελάτη προστατεύει και τον εγκαταστάτη.
Είναι και αυτό μέρος της αποστολής της Guard one security MON. Ι.Κ.Ε.
Aκόμα η Guard one security MON. Ι.Κ.Ε. αναλαμβάνει και εσάς που ήδη έχετε φύλαξη.
Είναι θέμα γνώσης ,εμπειρίας και φιλοσοφίας.

Είναι αυτοί που θα έρθουν σε επαφή μαζί σας, αυτοί που θα σας ειδοποιήσουν, αυτοί που θα τρέξουν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση χρειαστεί  με ευγένεια ,προθυμία αλλά και αποφασιστικότητα.

Οι άνθρωποι της  Guard one security MON.  Ι.Κ.Ε.    είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την εταιρεία και μια επιπλέον σιγουριά για σας, που  έχετε στην υπηρεσία της φύλαξής σας τους καταλληλότερους  σε ανθρώπινο δυναμικό και  με τις πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες:

  • Στατικές φυλάξεις κτιρίων, εγκαταστάσεων, ατόμων.
  • Προληπτικές περιπολίες .
  • Αποστολή live φωτογραφίας, ηχογράφησης ή και κειμένου από το φύλακα   ζωντανά προς το κέντρο ελέγχου.

Για την Guard one security MON.  Ι.Κ.Ε.  πάνω από τον πελάτη  είναι ο άνθρωπος, η ζωή του και η προστασία του. Και  σε αυτό η Guard one security δίνει μεγάλη σημασία

με όλο το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της σε ετοιμότητα.

Copyright © Yiannis Panagiotopoulos