Πεζές Περιπολίες – Εποχούμενες Περιπολίες

Η φύλαξη εγκαταστάσεων, διαφόρων καταστημάτων, πολυκαταστημάτων, ανοικτών χώρων, εργοστασίων, αεροδρομίων, λιμένων, οικιών, πολυκατοικιών κ.λπ., απαιτεί την πραγματοποίηση και πεζών περιπολιών οι οποίες με τη συνεχή περιπολία του φύλακα/φυλάκων, ενισχύει την εικόνα της αποτροπής, επιβλέποντας από κοντά τα πιθανά τρωτά σημεία παραβίασης της εγκατάστασης. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει όποιο αριθμό περιπολιών επιθυμεί από ένα ή δύο άτομα, πόσες φορές θα διέλθουν και αν θα συνδυαστεί με εποχούμενη περιπολία.
Όλες οι περιπολίες γνωστοποιούν τη διέλευσή τους σε καθορισμένα σημεία ελέγχου με ηλεκτρονικό αναγνώστη. Οι παρουσίες τους και οι περιπολίες καταγράφονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή της εταιρείας μας, η οποία με e-mail το αποστέλλει στον πελάτη.
Απαραίτητα εφόδια περιπόλου: αλεξίσφαιρο, ενδυμασία αναλόγως των καιρικών συνθηκών, ασύρματος για άμεση επικοινωνία, κινητό τηλέφωνο, ισχυρός φακός, σημειωματάριο, στυλό, έγγραφες οδηγίες, χάρτης περιοχής, σημείωση τηλεφώνων ανάγκης, μηχάνημα χτυπημάτων παρουσίας (ηλεκτρονικός αναγνώστης) σε συγκεκριμένα σημεία, (αντί ειδικού μηχανήματος, θα χρησιμοποιεί το κινητό με ειδική κάρτα), βιβλίο ή δελτίο συμβάντων.
Τα περιπολικά μας καλύπτουν σε 24ωρη βάση την περιοχή σας. Κλήση απευθείας στα περιπολικά ή στο κέντρο λήξης σημάτων, εξασφαλίζει την επέμβασή τους.

Scroll to Top